Muuttopalvelu Helsinki Muutto JA Oy

Räätälöi täysin oma muuttosi klikkaamalla, muuttoapu ilman jonotusta, silloin kun Sinulle sopii.

Valitse muuttopalvelu huonelukumäärän mukaan.

Muutto hinta – Muuttopalvelu hinta
Yksiöt muutto hinta alkaen 240 €
Kaksiot muuttopalvelu hinta alkaen 350 €
Kolmiot alkaen 460 €
Neliöt alkaen 570 €
Isommat alkaen 680€

Varaa muuttopalvelu

Varaa muutoo

Miksi alkaen?

Kaikki riippuu siitä, milloin muuttopalveluita tarvitaan, mistä minne myös se saattaa nostaa kustannuksia. Verkkosivuillamme heti osoitteen antamisen jälkeen, minne olet muuttamassa, se laskee automaattisesti kilometrit, joten kalenterissa näkyvässä hinnassa on mukana kaikki kilometrit ja aloitamme ajan laskemisen heti saavuttuamme ovellasi ja pysäytä se, kun kaikki on uudessa kodissa.

Tärkeintä on muistaa myös, että jokaiseen pakettiin sisältyy x tuntimäärä ja x määrä muuttomiehiä, tästä syystä hinta saattaa nousta vain, jos sinulla on tavallista enemmän omaisuutta tai jos ei ole hissiä, myös sillä on suuri vaikutus miten siirto kestää kauan.

Laske muuttosi hinta helposti

Sivuillamme olevan muuttolaskurin avulla lasket helposti muuttosi arviohinnan.

Muutto suunnitteilla ja tarvitset muuttopalvelua? Tarvitsetteko luotettavat ja ammattitaitoiset muuttomiehet hoitamaan muuton ripeästi ja kohtuullisella hintatasolla? Olette oikealla sivustolla.

Teemme pienet opiskelijamuutot/soluasunnot kuin suuret omakotitalojenkin muutot helposti. Hoidamme kotimuutot ripeästi ja ammattitaitoisesti, juuri silloin kun Sinulle sopii.

Osamaksulla voit maksaa muuttosi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk.

Meidän muuttopalveluista on 100% tyytyväiset asiakkaat!

Yllätä itsesi parhaalla mahdollisella tavalla ja ota luotettava yritys hoitamaan muuttosi.

Muuttolaatikot ovat käteviä päällekkäin pinottavia muovilaatikoita. Niihin on helppo pakata vaatteet, astiat, työkalut, kirjat jne. Muuttolaatikoissa on tukevat kahvat, joista niitä on helppo kantaa. Tyhjinä laatikot saa pakattua pieneen tilaan pinoamalla ne sisäkkäin, muuttolaatikoiden vuokraus hinta on 10 senttiä per kpl per päivä.

Hengähdä, sillä meillä on homma hallussa ja ammattilaiset sinun muuttoasi varten valmiina.
Saat sekä muuttolaatikot että muuttopalvelun kauttamme vaivattomasti.

 

 

Muutto
Varaa muutto

Muutot


Työ alkaa kun muuttomiehet ovat kohteessa. Työ loppuu kun viimeinen tavara on uudessa kodissa. Muuttoauton tavaratilan koko on noin 20m3 Tavaratilan sisämitat: pituus 4.4m, leveys 2.1m, korkeus 2.14m. Auton korkeus 3m Hinnat sis ALV 24%

Muuttolaatikoiden vuokraus

Vuokraa muuttolaatikko


Muuttolaatikot ovat käteviä päällekkäin pinottavia muovilaatikoita. Niihin on helppo pakata vaatteet, astiat, työkalut, kirjat jne. Muuttolaatikoissa on tukevat kahvat, joista niitä on helppo kantaa. Tyhjinä laatikot saa pakattua pieneen tilaan pinoamalla ne sisäkkäin.

Varaa muutto

Muutto urakkahintaan


Meillä on oma hinnasto urakkamuutoille. Saat täsmähinnan sekä päivän muutollesi kun täytät asunnon lisätiedot.

  

[grw place_photo=”https://www.muuttoja.fi/wp-content/uploads/2020/10/120236024_683630548920136_5158538621935982416_o-e1602772288636.jpg” place_name=”Muuttorumpa Oy” place_id=”ChIJ98SJZg4JkkYR9ehj_emUOdM” pagination=”5″ text_size=”120″ refresh_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true]

muuttopalvelu
  1. Muutto edessä? Stressaako muutto mieltäsi? Muutto JA Oy hoitaa muutot ammattitaidolla.

Hengähdä, sillä meillä on homma hallussa ja ammattilaiset sinun muuttoasi varten valmiina.
Saat sekä muuttolaatikot että muuttopalvelun kauttamme vaivattomasti.


Luotettava muutto edullisesti teemme niin pienen opiskelijamuutot soluasunnon kuin suuren omakotitalonkin muutot helposti, ripeästi ja ammattitaitoisesti. Muuttoja – muutot pääkaupunkiseudulla erittäin edullisesti. Muuttopalvelu – Muutto – muutot ammattitaidolla.

#Muuttopalvelu Helsinki #Muuttopalvelu Vantaa #Muuttopalvelu Espoo #Muuttopalvelu Kerava, #Muuttopalvelu Järvenpää, #Muuttopalvelu Kauniainen

Muutto pääkaupunkiseudulla ja pidempään
Edullinen muuttopalvelu
Muutto edullisesti
Muutot ja muuttopalvelu

Muuttoapu kaikille silloin kun on tarvetta