vuokraTilausehdot

 

  1. Sopijaosapuolet

Näitä sopimusehtoja sovelletaan muuttotilauksen toimittajan, Muuttorumpa Oy, Vetokuja 4, 1610, Vantaa, Y-tunnus 2911345-5 (jäljempänä Yritys) ja tilauksen tekijän (jäljempänä Asiakas) välillä. Asiakkaana voi olla sekä yksityishenkilö ,että yritys.  Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Muuttojen ja palveluiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä tilausehdot, palveluiden hinnat sekä mahdolliset toimituskulut (muuttolaatikoissa) . Tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sekä linkki maksuun sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut palvelut, ajankohta sekä hinta. Muutoksista sekä muutostoiveista on viipymättä ilmoitettava palvelun tarjoajalle.

 

  1. Rajoitukset

Urakkamuuttoon sisältyy vain tavanomainen koti-irtaimisto (ei esim. varastokäytössä olevia huoneita tai yritystoiminnan irtaimistoa).

Kuljetuspalveluun (sekä urakka että tuntityömuutot) ei sisälly pianoa yli 100kg, muita isoja soittimia tai arvotavaroita yli 100kg.

Muuttopalvelu ei koske kohteita, joihin ei pääse tietä pitkin muuttoautoilla (esim. saaristoa ilman siltayhteyttä).

Tuntityömuutoissa ylimenevän ajan hinta /15min on arkipäivisin: 25e/15min, viikonloppuisin sekä kuukauden 2:na ensimmäisenä sekä viimeisenä  päivänä: 30e/15min.

  1. Asiakkaan velvollisuudet ennen muuttoa

Asiakkaan tulee pakata muutettavat tavarat huolellisesti ennen muuton alkua. Urakkamuutossa isot huonekalut tulee purkaa valmiiksi ennen muuton alkua. Muut pienet irtotavarat tulee olla pakattuna ennen muuton alkua.

Asiakkaan tulee täyttää muuton tilauslomake huolellisesti. Urakkamuutossa mahdolliset väärin ilmoitetut tiedot (asunnon koko, hissi ym) johtavat siihen, että alkuperäinen hinta ei ole välttämättä oikea. Oikeilla tiedoilla korjatun hinnan ja alkuperäisen hinnan välinen erotus veloitetaan asiakkaalta muuton yhteydessä.

Asiakkaan on ilmoitettava muutoksista sekä muutostoiveista viipymättä palveluntarjoajalle jotta niihin ehditään asianmukaisesti reagoida. Ajankohdan muutoksista muutoissa ja niiden vaikutuksista hintaan on ilmoitettu jäljempänä.

  1. Maksu

Tilausta tehdessäsi, täytä sivustolla kaikki tilausta koskevat kohdat ja lopuksi paina `lähetä`-painiketta. Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin jonka kautta pääset maksamaan tilauksen.  Tilauksesi on vahvistettu kun olet valinnut Jouston laskun tai maksanut sen muilla maksuvaihtoehdoilla (kts edellä vaihtoehdot).

Yhteen muuttoon/palveluun voi liittää vain yhden kampanjakoodin tai muun edun.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com Maksutavat PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle. MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa. Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/ Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)Sähköposti: payform@bambora.comPuhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta Enterpay Lasku yritykselle: Voit maksaa ostokset suoraan yrityksellesi osoitetulla tavallisella laskulla. Laskun maksuaika on 14 pv laskun päiväyksestä. Laskutuslisä on 5,00 euroa. Laskuttaja on Arvato Financial Systems ja maksuajan myöntää Enterpay Finance Oy. Käyttöehdot https://www.enterpay.fi/ehdot-palvelu/

 

  1. Peruutusehdot sekä reklamaatiot

Jos asiakas peruu tilauksen yli viikkoa ennen alkamisajankohtaa, palautetaan koko maksettu summa.

Jos asiakas peruu tilauksen alle viikkoa ennen, mutta enemmän kuin 48 tuntia ennen alkamisajankohtaa,  muuton kokonaishinnasta veloitetaan 50%.

Jos asiakas peruu tilauksen alle 48 tuntia ennen alkamisajankohtaa, muuton  kokonaishinnasta veloitetaan  80 %.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

 

  1. Muutosehdot

Jos asiakas muuttaa muuton ajankohtaa yli viikko ennen alkamisajankohtaa, muutoksen voi tehdä veloituksetta

Jos asiakas muuttaa muuton ajankohtaa alle viikkoa, mutta enemmän kuin 48 tuntia ennen alkamisajankohtaa, muuton kokonaishinnasta pidätetään  20%.

Jos asiakas muuttaa muuton ajankohtaa alle 48 tuntia ennen alkamisajankohtaa, muuton kokonaishinnasta pidätetään 50%.