Muuttopalvelu Järvenpää – Muutto JA OY

Räätälöi täysin oma muuttosi klikkaamalla, muuttopalvelu ilman jonotusta, silloin kun Sinulle sopii.

Valitse muuttopalvelu huonelukumäärän mukaan.

Muutto JA Oy tarjoaa joustavaa muuttopalvelua Järvenpäässä ja Etelä-Suomessa. Palvelumme räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti, olipa kyseessä pieni kotitalousmuutto tai suuri toimisto- ja remonttimuutto yritykselle tai rakennusyhtiölle. Meillä on samat hinnat kaikkina viikonpäivinä, ja panostamme laatuun ja ammattitaitoon.

Luotettavuus, reiluus ja kotimaisuus ovat meille tärkeitä arvoja. Palkkaamme ainoastaan luotettavia kotimaisia työntekijöitä, joista suurin osa on palomiehiä ja urheilijoita. Tämä takaa sen, että muutot sujuvat reippaasti ja tehokkaasti sovittujen aikataulujen puitteissa.

Tarjoamme myös lisäpalveluita, kuten muuttopaketteja eri tarpeisiin, pakkausmateriaaleja ja muuttolaatikoita sekä avaimet käteen -periaatteella toimivaa palvelua, jossa me hoidamme kaiken pakkaamisesta lähtien. Tarvittaessa voimme myös järjestää varastointipalvelut yhteistyössä Pelican Self Storagen kanssa.

Jos etsit muuttofirman apua Järvenpäässä tai Etelä-Suomessa, ota yhteyttä meihin tai jätä tarjouspyyntö netissä. Muutto JA Oy on valmiina auttamaan sinua joustavalla ja ammattitaitoisella muuttopalvelulla.

Tilaa muuttolaatikot tästä

Kaikki varaukset tapahtuvat suoraan verkkosivujemme kautta. Vapaat ajat näkyvät reaaliaikaisesti sivuillamme. Varaa muuttopalvelu tästä

 

Sivuillamme olevan muuttolaskurin avulla lasket helposti muuttosi arviohinnan.

Muutto suunnitteilla ja tarvitset muuttopalvelua? Tarvitsetteko luotettavat ja ammattitaitoiset muuttomiehet hoitamaan muuton ripeästi ja kohtuullisella hintatasolla? Olette oikealla sivustolla.

Teemme pienet opiskelijamuutot/soluasunnot kuin suuret omakotitalojenkin muutot helposti. Hoidamme kotimuutot ripeästi ja ammattitaitoisesti, juuri silloin kun Sinulle sopii.

Osamaksulla voit maksaa muuttosi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk.

Meidän muuttopalveluista on 100% tyytyväiset asiakkaat!

Yllätä itsesi parhaalla mahdollisella tavalla ja ota luotettava yritys hoitamaan muuttosi.

Muuttolaatikot ovat käteviä päällekkäin pinottavia muovilaatikoita. Niihin on helppo pakata vaatteet, astiat, työkalut, kirjat jne. Muuttolaatikoissa on tukevat kahvat, joista niitä on helppo kantaa. Tyhjinä laatikot saa pakattua pieneen tilaan pinoamalla ne sisäkkäin, muuttolaatikoiden vuokraus hinta on 10 senttiä per kpl per päivä.

Hengähdä, sillä meillä on homma hallussa ja ammattilaiset sinun muuttoasi varten valmiina.
Saat sekä muuttolaatikot että muuttopalvelun kauttamme vaivattomasti.

 

Muuttopalvelu helposti ja nopeasti tilauslomakkeemme kautta.  Saat muuttohinnat näkyviin heti osoitetietojen täyttämisen jälkeen.

Teemme niin pienen soluasunnon kuin suuren omakotitalonkin muutot helposti, ripeästi ja ammattitaitoisesti. Meillä et maksa turhasta, vaan aika aloitetaan siitä, kun saavumme kotiovellesi ja loppuu siihen, kun olemme saaneet viimeisenkin muuttolaatikon turvallisesti uuteen kotiisi. 

Hakusanat:
Muuttopalvelu, muutto, muuttopalvelu Helsinki,
 muuttopalvelu Vantaa, muuttopalvelu Kerava,
 muuttopalvelu Tuusula, muuttopalvelu Järvenpää
muuttopalvelu Espoo,
 muuttopalelu pääkaupuinkinseudulla